Acum Andreea Raicu este cunoscută pentru stilul ei de viață sănătos și echilibrat, dar drumul până aici nu fost deloc simplu. Vedeta  nu a fost întotdeauna un exemplu, dat fiind că era obsedată să fie slabă și s-a înfometat ani de zile.

Momentul de cotitură în viața Andreei Raicu a fost prima călătorie pe care a făcut-o în India.  Într-o postare recentă pe blogul ei, Andreea a vorbit despre obsesia pe care a avut-o ani de zile legat de greutate. Din dorința de a fi cât mai slabă, vedeta a ținut tot soiul de diete și regimuri disociate, ajungând chiar la înfometare. Vedeta a vorbit cu sinceritate despre obsesia pe care a avut-o în trecut legat de greutate și despre faptul că a ținut zeci de diete restrictive și diete disociate, ajungând chiar la înfometare.

„Ani de zile am fost obsedată să fiu slabă, foarte slabă, cea mai slabă. De aceea, eram mereu în căutarea tuturor variantelor care mă puteau duce pe drumul corect, astfel încât să ating greutatea ideală din mintea mea (…) Ani de zile am fost într-un dezechilibru continuu și o frustrare că nu pot mânca ce îmi doresc, până când nu mai puteam și sfârșeam mâncând ciocolată la 2 noaptea. Și nu doar o bucățică, ci o ciocolată întreagă sau jumătate de borcan de șerbet”, spune Andreea, care, în urma acestor derapaje alimentare s-a ales și cu o poreclă: Termita.

„Interdicţiile creează frustrări”

Acum, Andreea nici nu mai concepe ideea de înfometare alegând să aibă un stil de viață sănătos, fără înfometare și fără excese. Iată ce sfaturi le dă Andreea celor care își doresc să arate bine, dar încă nu au găsit, la fel ca ea, mult doritul echilibru:

„Le spun că în primul rând nu trebuie să se înfometeze, ci să îşi analizeze stilul de viaţă şi să vadă ce pot să îmbunătăţească. Nu am o „reţetă” pentru ei, pot doar le reamintesc nişte lucruri extreme de simple, dar care sunt extrem de importante: să aibă 3 mese principale şi 2 gustări, să nu îşi refuze nimic, dar să mănânce cu cumpătare, să consume alimente cât mai sănătoase şi cât mai puţin prelucrate, să evite conservaţii şi aditivii alimentari, să mănânce cât mai multe fructe şi legume (atenţie însă că şi fructele pot îngrăşa), să facă mult sport, să se odihnească şi să se accepte aşa cum sunt pentru a se putea transforma fizic, dar şi spiritual.

Citește și: Andreea Raicu îți spune cum să le închizi gura celor care te întreabă când te măriți

Distribuie articolul: