Suspectată că ar fi slăbit foarte mult în ultima vreme, Angelina Jolie (42 de ani) a avut o apariție foarte vaporoasă pe covorul roșu de la Globurile de Aur. Actrița a respectat codul vestimentar impus de această ediție a premiilor și a avut un partener surpriză.

După zvonurile că ar fi ajuns să cântărească mai puțin decât fiica ei, Shiloh, în vârstă de 11 ani, Angelina Jolie a fost una dintre cele mai așteptate apariții de pe covorul roșu de la Globurile de Aur. Negrul impus de codul vestimentar de anul acesta, în semn de susținere pentru mișcarea Time’s Up, pentru afirmarea drepturilor femeilor în industria filmului, nu părea să fie tocmai alegerea potrivită pentru silueta filiformă a actriței.

Angelina Jolie a arătat însă perfect. Actrița de trei ori câștigătoare a Globurilor de Aur în carieră a ales o rochie cu corset, fără bretele, cu o trenă scurtă vaporoasă. Detaliul care a făcut uitate toate discuțiile despre numărul de kilograme în plus sau în minus a fost o capă din triplu voal de mătase, cu o bordură generoasă din pene. Spectaculos, într-adevăr, și de efect!

Actrița a fost însoțită pe covorul roșu de fiul ei adoptat, Pax, care a purtat, la reverul sacoului insigna ”Time’s Up”.


Angelina Jolie a anunțat divorțul de Brad Pitt în septembrie 2016. Cuplul s-a războit o vreme pe tema custodiei celor șase copii, însă în ultima vreme lucrurile par să fi intrat în zodia păcii. Actrița nu a mai fost văzută de atunci în compania vreunui alt bărbat, iar pe covorul roșu a preferat să apară însoțită de unul dintre copiii ei sau chiar de toți.

Vezi și: EA elegantă, ele rebele și îmbrăcate băiețește! Vezi cum a fost surprinsă Angelina Jolie și fetițele sale, la cumpărături (Foto)

Distribuie articolul: