Cu toate că Angelina Jolie şi Brad Pitt au încercat din răsputeri să-şi ţină divorţul departe de urechile presei şi de ochii lumii, nu au reușit acest lucru. Iar detaliile care tot continuă să iasă la iveală sunt de neînchipuit.

Cu puțin timp în urmă, presa din străinătate a notat că cei doi ar fi ajuns la un acord în privinţa celor şase copii pe care îi au şi că, deşi actriţa a dorit să aibă doar ea custodia, până la urmă a fost de acord să aibă custodie comună cu fostul ei soţ.

Dar, se pare că lucrurile nu stau tocmai așa. Și asta pentru că, recent, jurnaliştii de la US Weekly au intrat în posesia unor informaţii care au făcut rapid înconjurul internetului şi care i-au şocat pe fanii cuplului Brangelina. Din câte se pare, Angelina Jolie a făcut tot posibilul să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copiii lor şi le-a spus celor mici că acesta nu i-a dorit!

Un apropiat al celor doi actori afirmă că Angelina i-ar fi spus lui Pax că Brad nu a dorit să-l adopte, însă actorul a negat acest lucru. Mai mult decât atât, este ştiut faptul că Brad Pitt are o relaţie tensionată cu Maddox, astfel că Angelina Jolie pare că îşi duce planul la bun sfârşit, transmite okmagazine.ro.

Distribuie articolul: