Când sunt văzute în mediul public, vedetele par să fie lipsite de cusur. Totuși această frumusețe nu este datorată doar genelor pe care le-au moștenit, dar și intervențiilor estetice de înfrumusețare, la care unele vedete au apelat și nici nu ascund acest lucru. 

Spletnik.ru a elaborat un articol despre declarațiile vedetelor, care recunosc că au apelat la operații estetice și alte proceduri care să mai șteargă din numărul anilor de pe față și corp. Care sunt acestea și la ce intervenții au apelat vezi mai jos.a

Britney Spears 

Într-un interviu pentru „Instyle”, vedeta a recunoscut că renumitul Raj Kanodia (numit autorul celor mai frumoase nasuri din Hollywood) îi face procedura de mărire a buzelor.

Totuși, vedeta susține că nu a apelat la alte intervenții chirurgicale, limitându-se doar la procedurile cosmetologice.

Cindy Crawford

Cindy, recunoaște că apelează și ea la anumite proceduri care o ajută să-și păstreze tinerețea.

„Nu vreau să mă înșel singură: cremele, desigur, contribuie la îmbunătățirea texturii pielii, dar nu pot restabili elasticitatea acesteia. De aceea apelez atât la botox, cât și la colagen, spune ea.

„Când aveam 30 de ani, m-am gândit că voi îmbătrâni frumos, cu demnitate și fără să apelez la proceduri chirurgicale. Dar acum nu sunt atât de sigură. Cu toate acestea, chirurgia plastică mă sperie, dar atâta timp cât aceasta te ajută să-ți conturezi fața, dorința de a recurge la ea este absolut normală”, a mai adăugat vedeta.

Kris Jenner

Șefa clanului Kardashian-Jenner nu este deloc timidă. În 2011, Chris Jenner și-a făcut procedura de lifting facial, chiar în fața camerelor de luat vederi.

Angelina Jolie

Vedeta a trecut printr-o operație de dublă mastectomie, după care a recurs la operația de implant mamar. Angelina a apelat la această procedură, nu atât pentru o schimbare a înfățișării, dar în scopul evitării unei eventuale dezvoltări de cancer.

Tyra Banks

„Oasele nazale tot creșteau, iar eu mă simțeam inconfortabil. Puteam respira normal, dar totuși am decis să fac o intervenție chirurgicală. Recunosc! Am părul fals și nasul operat. Mă simt obligată să spun adevărul”, a declarat vedeta.

Kourtney Kardashian

Kortney Kardashian a trecut pe la chirurgul plastician, pe când avea 21 de ani. Scopul acestei vizite a fost dorința vedetei de a avea un bust mai mare. Astfel, aceasta a recurs la o operație de mărire a sânilor, dar în scurt timp și-a regretat decizia.

„Aș dori să pot întoarce timpul înapoi și să găsesc motive pentru care să nu fac acest lucru. Aveam și așa un piept suficient de arătos. Acum am grijă cu atenție de sânii mei, deoarece am înțeles că, mai devreme sau mai târziu, va trebui să trec din nou sub cuțitul chirurgului și să modelez ceva”, a spus vedeta.

Iggy Azalea

„Nu neg ce am făcut. Și nu cred că cuiva ar trebui să-i fie rușine. Recunosc că mi-am făcut operația de mărire a sânilor și acum sunt complet satisfăcută de rezultat. Dar vreau să spun că este destul de dificil de luat o astfel de decizie, să mergi la operație. Nu mă simțeam confortabil în corpul meu, nu eram satisfăcută de mine, așa că am decis să scap de complexele mele”, recunoaște interpreta.

Distribuie articolul: