Un grup de femei cu inițiativă din Chișinău au decis să nu rămână indiferente la problemele societății și să pună umărul la soluționarea lor. Echipa Inner Wheel Chișinău organizează Gala de caritate „Atinge o inimă” - o bună modalitate de a petrece o seară deosebită, alături de oameni însuflețiti de sentimente alese și o oportunitate de a contribui la crearea unor condiții optime de aflare a pacienților în staționarul Spitalului Oncologic. Despre acest eveniment, dar și despre alte proiecte ale clubului ne-a vorbit în studioul EA.md Angela Chelaru, membră Inner Wheel.

„Clubul Inner Wheel Chișinău împlinește un an de activitate și vrem să facem remarcat acest lucru printr-un eveniment de caritate. Ne-am propus să organizăm o Gală, iar toate fondurile adunate vor merge la renovarea spațiilor sanitare din secția de gastrochirurgie de la Institutul Oncologic din Chișinău. Am avut mai multe proiecte, însă anume acesta a fost selectat deoarece putem prin acest gest să ajutăm mai multe persoane odată și pe termen lung.

Am văzut situația de acolo cu ochii noștri, este una foarte precară, iar o reparație este mai mult decât necesară și anume imediată. Am decis să organizăm un eveniment de caritate, deși nu suntem specialiste în asta nimeni dintre noi, Toate femeile din club activează voluntar. Norocul nostru este că suntem o echipă foarte bună, din diverse domenii; juriști, oameni de televiziune, medici, antreprenoare, femei care au câte două joburi… Sunt foarte active și fiecare își aduce aportul său – facem o echipă minunată.

angela chelaru 2

Toți cei care doresc să ajungă la eveniment ne pot contacta personal sau prin intermediul telefoanelor lăsate pe pagina de Facebook a evenimentului. Am reușit să atragem de partea noastră o interpretă foarte exotică, o profesionistă în atmosferă de muzică de calitate – e vorba despre Geta Burlacu, cea care ca întregi atmosfera în acea seară. Ne bucurăm de sprijin de la mai mulți parteneri din business, producători locali și agenți economici.

Pentru a participa la eveniment, relații la  tel: 069185773  069105700  |  079111333.

Cont  pentru donații: BC „Moldova Agroindbank” SA, filiala 1 Chișinău

IBAN cont: MD 39AG000000022513005263; C/bancar AGNRMD2X

angela chelaru 1În programul serii, toți cei care vin vor beneficia de o cină cu bucate alese, de muzică frumoasă și care ajunge la suflet – de la Geta Burlacu, o tombolă cu premii și o licitație cu strigare la care avem obiecte de mare preț. Toate fondurile adunate vor merge pentru reparația curentă care și-au propus să o facă. Vom anunța un tender, iar compania care va câștiga va executa lucrările. Avem sprijinul unui arhitect care va crea schițele gratuit.

Vezi aici detalii despre eveniment: „Atinge o inimă” – o inițiativă care vrea să aducă îmbunătățiri în secția Gastrochirurgie de la Institutul Oncologic

Inner Wheel are mai multe proiecte în derulare. Este vorba despre alimentația de weekend de la o cantină socială din Chișinău. Fiecare membră a Clubului face tura și donează vinerea bătrânilor alimente pentru ca aceștia să nu ducă lipsuri în cele două zile cât nu activează cantina. Sănătatea dentară a copilașilor bolnavi de Autism este un alt proiect al nostru, desfășurat din fondurile Clubului și grație unei colege, membră și ea, care este medic stomatolog.

inner wheel

Proiectul cu „SOS Autism” a fost primul de care ne-am apucat, imediat după lansare. Am reușit să dotăm cu mobilier trei săli ale centrului, unde copiii pot face activități cu profesorii, asta pentru fiecare copilaș are nevoie de spațiu separat, iar activitatea lui este de obicei cu 2 sau chiar 3 profesori în același timp. Avem și alte proiecte mai mici, care apar spontan și nu ne lasă indiferente.

Pentru a participa la eveniment, relații la  tel: 069185773  069105700  |  079111333.

Cont  pentru donații: BC „Moldova Agroindbank” SA, filiala 1 Chișinău

IBAN cont: MD 39AG000000022513005263; C/bancar AGNRMD2X

Caritatea se face foarte organizat, nu oricum. Am învățat și eu mai recent cum să facem corect colectarea de fonduri pentru anumite proiecte, de la un specialist din Cehia. Vă așteptăm la o seară de suflet și bunăvoință. Îi îndemn pe toți să nu rămână indiferenți. Contactați-ne direct pe Facebook sau transmiteți pe conturile noastre direct, specificând proiectul pentru care donați.”

Distribuie articolul: