Mulți dintre fanii Anfisei Checkhova au urmărit cu admirație și uimire shimbarea de imagine a vedetei. Prezentatoarea TV a reușit să dea jos 25 de kilograme pe parcursul anului trecut, iar despre cum a reușit, a vorbit într-un interviu pentru o publicație din Rusia.

Vedeta de televiziune devenise recenta eroină a publicației HELLO!, iar în interviu a dat pe față cum i-a reușit să slăbească atât de mult într-un termen atât de restrâns. Dacă acum un an cântărea 90 de kilograme, în prezent a ajuns la 65 și nu se oprește aici. Totul s-a întâmplat fără a număra caloriile și fără a recurge la diete drastice, ci doar la sport și masaj visceral.

anfisa16022017-08„În ultima jumătate de an am reușit să slăbesc 15 kilograme. Nu sunt adepta slăbitului rapid, sunt de părere că totul trebuie să aibă loc treptat, pentru ca organismul să se obișnuiască. Dar la mine s-a întâmplat brusc, cred că din simplu motiv că procesele pe care le-am activat eu în orgnism și-au luat avântul.

Pur și simplu am încetat să mai iubesc ceea ce nu era foarte sănătos pentru organismul meu. Așa cum eviți să mănânci mâncarea căzută pe podea. Am un motiv similar: am încetat să vreau alimente dăunătoare pentru corpul meu. Am încetat să mai iubesc carnea, pâinea, zahărul și mă descurc minunat fără ele. Dar, fără niciun fanatism.

Merg cu regularitate la masaj visceral, acesta influențează asupra organelor abdominale și influențează pozitiv asupra metabolismului. O altă parte importantă o constituie vitaminele. Deficitul de magneziu influează negativ asupra bunei dispoziții. Insuficiența de fier cauzează lipsa de energie și capacitate de muncă. Nu e necesar să înghiți vitamine cu pumnul, eu apelez la complexurile de vitamine și minerale”, susține vedeta, adăugând că soțul o adoră indiferent de greutate.

Foto: Dmitry Iskhakov/Hello.ru

Distribuie articolul: