Andreea Marin a postat pe pagina sa oficială de facebook un filmuleț în care apare cântând la pian, de altfel aproape impecabil. Iată și explicația prezentatoarei TV: „La filmările dedicate proiectului „Uite cine danseaza”, ProTV, ascuns într-un colț de platou, un pian ce părea neatins de multă vreme, fără pedale, cu clapele nealintate de mâini care să le atingă cu dragoste… Era doar parte din decor… Mi se făcuse dor și am ales ca în minutele de pauză să mă retrag în colțul în care singuraticul pian parcă aștepta să ne împrietenim… Abia aștept să îl ascult live pe Richard Clayderman într-un concert special de ziua noastra, de 8 martie”.

Filmulețul a adunat peste 34 mii de aprecieri și peste o mie de comentarii:  „Ești minunată, mă simt așa de mică și nesemnificativă pe lingă tine, tu ai multe de daruit”, „Eu dacă aș ști să fac atâtea minunății cum le faci tu aș crede că sunt nemuritoare. Doamne câte calități ai și totuși inima și sufletul tău plâng de tristețe chiar dacă ești puternică și nu arăți asta. Ma bucur să admir o asemenea vedetă”, „Te admir, știi atât de multe, felicitări, în fiecare zi aflu câte ceva, azi am aflat că minunatul pian ți-e prieten, însă e o tristețe acolo undeva care ar trebui sa dispară!”.

Precizăm că alături de Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu, Andreea Marin va juriza numerele de dans ale celebrităţilor în emisiunea „Uite cine dansează”.

Distribuie articolul: