Andreea Marin este peste tot! La TV, deși nu oficial nu este angajata niciunei televiziuni din România, la radio, deși nu mai face radio de ani de zile, în ziare și reviste de tot soiul, luptând pentru diverse cauze: de la femeile abuzate, până la copii cu maladii grave și bolnavi de cancer. Toată media din România forfotește de chipul ei – mai nou, vedeta apare pe coperta unei reviste de sănătate alături de soțul ei de origine turcă.

Marin ozturk

Revista de sănătate Plafar îi are pe coperta sa din luna Februarie pe cea care umple România de caritate și pe soțul ei, turcul care i-a cucerit inima Zânei Surprizelor, Tuncay Ozturk. Pe contul său de Facebook, Andreea nu a comentat poza cu revista decât printr-un smile. 

Andreea Marin s-a măritat cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk la finalul anului 2013. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul divei, printr-un mesaj postat pe Facebook. Cei doi au hotârât să-şi unească destinele departe de ochii curioşilor şi departe de ţară. Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au mers în luna de miere Qatar.