Andreea Marin a fost amfitrioana unui nou eveniment medical, Gala Zetta, care a reunit medici şi rezidenţi din toate colţurile României, oameni dăruiţi muncii şi pasiunii lor, capabili de sacrificii pentru meseria lor nobilă, merituoşi şi mult prea modeşti pentru valoarea lor. 

View this post on Instagram

Un an. Zece medici cu sufletul mare. Mii de romani ce li s-au alăturat. Rezultat final: 125 de vieți aflate in grea cumpăna, salvate. Medicii voluntari au petrecut 30.000 minute pro bono in sălile de operații. Campania “Ajuta-ne sa ajutam” merge mai departe și in seara aceasta sărbătorim și îi premiem cu recunoștință, la Gala Zetta, pe cei merituoși, ce ne fac sa avem încredere in medicina romanesca. Sunt mândra sa pun umărul, ducând mai departe aceasta poveste extraordinara de voluntariat medical, o premiera in țara și sa fiu gazda acestui eveniment unic. Chiar dacă nu veți fi cu toții acolo, va promit ca vom trai împreuna emoția serii, urmărind apoi filmul galei, pe care îl voi produce. Mulțumesc fiecărui donator ce ne ajuta sa adunam fondurile necesare consumabilelor fără de care operațiile nu pot avea loc! Cea mai simpla donație: 2 euro printr-un sms trimis la 8838. Ne poți sprijini și tu! Prețuiește viața! #galazetta #ajutanesaajutam #voluntariatpentruviata @asociatiazetta #outfit @baden11clothing #makeup @atanasoaielaura #hairstyling @toplineromania @geomakeupandhair

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Într-o asemenea seară, Andreea Marin l-a avut alături şi pe partenerul său de viaţă, consulul Adrian Brâncoveanu, pe care îl  vedem apărând tot mai des în public alături de Andreaa.

Acesta i-a urmărit îndeaproape fiecare gest, din primul rând al celor aflaţi în eleganta sală de la Le Chateau, şi nu s-a mai ferit, ca altădată, să se lase fotografiat, chiar şi la panou.

Vezi și: Andreea Marin și iubitul ei au oferit primul interviu împreună (Video)

Distribuie articolul: