Andreea Marin este plecată în vacanță în străinătate, de mai multă vreme, iar vedeta și-a anunțat fanii că, în ciuda faptului că a plecat să se relaxeze, EA lucrează și la un nou proiect, mai exact la un film. 

Andreea Marin şi-a încântat fanii cu imagini din Spania și Italia și a anunţat pe prietenii ei virtuali că a plecat în ţări străine pentru a lucra la un nou proiect şi a lăsat să se înţeleagă că este vorba despre un film.

Andreea Marin se află în Spania, dar va pleca din nou în Italia, unde va continua să lucreze pentru cel mai nou proiect al său. Ea va dezvălui despre ce este vorba în septembrie, când filmul va fi gata.

„Bună dimineața, pretuiește viața! După filmările din Spania, plec spre o alta destinatie: Italia. Ochiul camerei de luat vederi va descrie o poveste la rădăcinile căreia mi-am propus demult sa ajung. Îmi place să descopar oameni si povești, să verific adevărul lor și apoi să le spun mai departe. În septembrie filmul va fi gata și mă voi bucura să vi-l împărtășesc”, a împărtăşit Andreea Marin pe Instagram.

Vezi și: Andreea Marin adusă până la lacrimi de gestul unei fane (Foto)

Distribuie articolul: