La începutul verii Andreea Marin ne-a dat mari emoții cu o fotografie în care apare în spital și ne spune că are probleme cu inima. Toată lumea a fost îngrijorată pentru starea ei. Mai târziu vedeta a spus că este bine, iar recent a fost invitată la o emisiuene unde a oferit mai multe detalii. 

„Am avut o mică problemă la un moment dat, dar să nu o exagerăm. Are omul dreptul să se mai ducă la un control. Inima mi-a dat nişte palpitaţii, dar nu a fost ceva grav. Există semne care îţi spun că uneori trebuie să laşi ritmul, să nu te stresezi atât de mult pentru lucruri care nu merită şi să ai echilibru în tot ceea ce faci”, a explicat vedeta.

Chiar dacă a avut probleme cu inima, Andreea nu își încetinește deloc ritmul alert al vieții sale.

După ce la finalul lunii iunie a călătorit cu munca în Spania și ca turist în insula Capri, de care se declară iremediabil îndrăgostită, Andreea s-a întors recent în Italia, în interes profesional, făcând un tur al orașelor Vicenza, Veneția, Bologna. De altfel, despre insula Capri Andreea a povestit în același interviu de la Cool Summer Nights:

„Mi-am propus să merg întreaga viaţă în Capri, în fiecare an, măcar câteva zile. E un loc cu o energie specială. Undeva pe vârful muntelui acolo sus mă aşteaptă mereu casa lui Axel Munthe (nr un faimos medic suedez din secolul trecut, a cărui vilă-muzeu din Capri atrage annual numeroși turiști). Cred că e o energie care mă atrage. Să nu mai vorbesc de culoare, de lumină, de mare, de munte.”

Vezi și: Andreea Marin lucrează la un nou proiect! „În septembrie filmul va fi gata și mă voi bucura să vi-l împărtășesc”

Distribuie articolul: