Andreea Marin s-a internat zilele trecute la spital, pentru a-și face un control amănunțit la inimă. Recent, a postat un video pe contul său de Youtube, în care povestește despre un subiect sensibil, ce a făcut-o să lăcrimeze.

„Ce poate să îmi schimbe radical modul de a vedea lucrurile, de a-mi pune întrebările de zi cu zi. Poate un accident grav sau o veste poate chiar bună, un divorț, o împlinire, un om drag ce devine înger neaşteptat. Eu le-am trăit pe toate, o viaţă traversată de momente de cotitură. Aș putea spune că nu m-am plictisit deloc şi nici în acest moment al vieţii mele nu am răgazul să o fac”, a adăugat Andreea Marin, în mărturisirea ei.

Andreea a povestit şi despre Violeta, despre toate întrebările pe care și le pune referitoare la fiica sa. Lucrurile acestea o emoţionează, ştie că majoritatea femeilor trec prin astfel de clipe.

Vedeta a publicat mai multe fotografii de la clinică și și-a anunțat fanii că trece printr-o perioadă mai dificilă, în care încearcă să-și recapete energia. Ea a mărturisit că nu va mai putea fi găsită la telefon sau acasă, deoarece și-a luat timp pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

Citește și: Andreea Marin, declarații inedite despre iubitul său! Bat clopote de nuntă?

Distribuie articolul: