Andreea Esca a bucurat chișinăuienii, în această sâmbătă cu prezenția ei la Centru Comercial Shopping MallDova, în cadrul evenimentului „Mall of Fame”. Și pentru că tematica evenimentului a fost vestimentația care aduce succes, Andreea a avut un speech care inspirat femeile să să știe să păstreze echilibrul dintre viața de familie și cea personală, dar și despre cum să ne alegem vocația.

De foarte multe ori aud, vorbinde-se despre femei că sunt persoane de succes, numai atunci când au o carieră. Ceea ce nu mi se pare deloc corect. În opinia mea. Să fii mamă, să ai grijă de copilul tău, de casa ta, de bărbatul tău este cel mai greu lucru de pe lume, cel mai greu job care s-a inventat, iar o femeie care poate să facă asta și căreia îi place să facă asta este o femeie de succes.

Viața personală VS. viața profesională

Nu știu dacă le împac bine. Dar nu știu să fac în alt fel. Nu vreau să fac în alt fel. Cred că nu aș avea niște copii fericiți dacă eu aș sta acasă frustrată că nu mă duc unde vreau eu. Deci, nu văd de ce aș face lucruri care nu sunt împotriva voinței mele.

 

Distribuie articolul: