Nu știm la ce v-ați gândit, însă este vorba despre o colaborare, care chiar așa se și numește. Andreea Bănică și Adrian Sina lansează prima piesă realizată împreună: „Flori de busuioc”, un tonic pentru trup și suflet.

„A venit momentul să lansez o piesă alături de bunul meu prieten, Adi Sina! Povestea acestei melodii, oarecum altfel, este simplă. Într-o zi m-am dus la Adrian în studio, unde lucrăm împreună pentru un EP internațional. Foarte scurt și direct, Adi mi-a spus: ‘Mai Andreea am o piesă frumoasă care surprinzător pentru această perioadă nu este baladă. Tu ești preferata mea să cântăm împreună această piesă, pentru că poți transmite bucurie atunci când canti’. M-a motivat cu aceste simple cuvinte pentru că mereu am crezut că menirea mea pe acest pământ este să fac oamenii fericiți.
“Flori de busuioc’ este o piesă pozitivă, despre încărcătură clipelor în care iubirea este pe primul plan, iubirea față de cei apropiați, față de natură, față de tot ceea ce ne înconjoară. Lucrurile simple sunt întotdeauna printre noi și nu trebuie decât să ne bucurăm de ele. Va invit la cel mai frumos dans, dânsul prieteniei și al fericirii”, declară Andreea.


Piesă „Flori de busuioc” este compusă de către Adrian Sina și Andrei Vitan și este o poveste despre flirt și joacă, despre primii fiori ai dragostei, despre clipele în care amândoi stau sub clar de luna și visează, o piesă despre emoții, inocență, fluturi în stomac, declarații sincere, despre primele jurăminte. Poezia vizuală care însoțește piesă este realizată de către Codrin Roibu (Neverland Place).

Chiar dacă melodia „Flori de busuioc” este primul lor featuring, Andreea și Adrian au colaborat pentru hitul „Love în Brasil”. Adrian este compozitorul hitului pe care Andreea l-a lansat în urmă cu câțiva ani și care are, în prezent, peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa: TopRomanesc.ro

Distribuie articolul: