Recunoaște că a plâns la înregistrările piesei „Uită-mă” și că aceasta reprezintă cu adevărat ceea ce Andreea Bălan și Cortes au trăit în trecutul lor sentimental. Acum, când a rugat să nu se mai vorbească atât despre trecutul ei romantic, Andreea vorbește despre viitor și despre cât de greu depășește starea de singurătate.

Ieri, Andreea Bălan a fost invitată pe canapeaua emisiunii „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars.

„Văd că pentru a avea succes pe YouTube, trebuie să-ți schimbi culoarea părului” – a zis, la un moment dat, prezentatorul, la care Andreea a răspuns: „Nu are nicio legătură culoarea părului, ci piesele. E un trend internațional, eu am doi stiliști și ei mi-au spus să mă fac albastră și să mă îmbrac într-un anumit fel.”

„Am obosit să vorbesc la emisiuni despre relațiile mele. Când am început să promovez ultima piesă, am zis că nu mai spun nimic despre viața personală. Faptul că există și niște poze ale paparazzilor înseamnă doar că eu mă port natural și nu mă feresc, dar asta nu înseamnă că în emisiuni vin și spun ce fac. Anul trecut s-a discutat atât de mult viața mea personală. Eu anul trecut am filmat 7 videoclipuri, dintre care am lansat doar 4. Mai am 3 de lansat, dar despre asta nu se spune. La TV se vorbște despre viața personală și nu despre muzică. Să nu uităm de ce suntem celebri”, a mai spus Andreea.

Pentru că nu a vrut să o lase așa, prezentatorul i-a zis din nou Andreei: „Am avut o discuție la ultima emisiune și ziceam că ți s-ar potrivi un director de vânzări, un tip care să lucreze de la 9 la 6, să nu aibă treabă cu muzica”, la care vedeta i-a răspuns: „Unde să-l găsesc, când eu sunt tot timpul cu muzica, dansul, concertele? Trebuie să găsești pe cineva din anturajul tău, eu nu am accs la oamenii care au alt job. Eu sunt pe principiul că mai ușor te înțelegi cu cineva din industrie, pentru că înțelege programul tău, înțelege că ai o carieră importantă. Cineva care nu face parte din lumea asta, e gelos și nu înțelege de ce apari la TV anume așa. E mai ușor să aleg pe cineva din industrie. N-aș fi rezistat cu cineva 8 ani într-o relație.

Cred că problema este în mine, pentru că nu știu să fac altceva decât munca. Am crescut de la 12 ani ca un roboțel fără pauză, în Andre. Îmi fac de lucru, dacă n-am. Lucrurile se vor opri pentru câteva luni doar când voi avea un copil. Momentan, cea mai importantă e cariera în viața mea. Mi-am dorit demult un copil, chiar și acum câțiva ani, dar n-a vrut el. Suntem oameni și suferim fix ca toată lumea”, a mărturisit interpreta.

Am mai aflat, în aceeași emisiune, că Andreea Bălan și-a deschis recent un blog pe andreeabalan.ro și că din toți banii pe care îi câștigă, reinvestește în imaginea sa cam 40% dintre aceștia și conduce aceeași mașină deja de 7 ai, asigurându-și deja și viitorul cu o locuință. „Niciodată nu am fost întreținută de un băiat. Mă jur. Eu am suficienți bani. Îmi place un băiat care să-și fi muncit banii”, a mai adăugat artista.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: