Chiar dacă mărturisea, până nu demult, că e timpul să-și întemeieze o familie și că mama sa așteaptă nepoți, Andreea Bălan pare să-și fi schimbat părerea. Vedeta a mărturisit, pentru Antena Stars, că „nu ține neapărat să se mărite”. Mai multe detalii aflați mai jos.

Declarațiile Andreei Bălan vin în contradicție și cu ceea ce spunea artista până nu demult, despre motivul despărțirii de Keo, dar și de Michael, fostul ei iubit american: „Îmi doresc o familie, un copil. Mi-ar plăcea ca noul bărbat din viața mea să mă iubească așa cum sunt, să mă iubeasca nefardată, să înțeleagă meseria mea. Am investit foarte mult în cariera mea.

De data asta, mărturiile Andreei se schimbă:

„Nu țin neapărat să mă mărit, e ceva ce pe mine nu m-a interesat, pentru că am cântat la foarte multe nunți și pentru mine, o nuntă e ceva banal, ceva normal. Pentru mine, a face o nuntă nu reprezintă țelul vieții. M-am gândit la o familie, iar familia poate fi și fără acte. Actele cred că mai mult te încurcă, pentru că pun o presiune”, mărturisește cântăreața, pentru Antena Stars.

Acum, vedeta poate afirma cu certitudine că s-a rugat mult la fericirea pe care o trăiește în prezent:

„S-au întâmplat foarte multe lucruri frumoase și în cariera mea, și în viața personală. Se așază lucrurile într-un fel în care eu mi-am dorit foarte-foarte mulți ani.”

12472531_1095251193850887_4474534227526436641_n

Foto: Facebook

Distribuie articolul: