Astăzi, Andreea Bălan își ținea fanii cu sufletul la gură, anunțându-i pe fani că la 13.00 își va deschide sufletul în fața lor și va spune tot ce simte. Asta a și făcut. Pe la ora prânzului, frumoasa cu părul albastru a lansat cea mai personală creație muzicală din cariera ei muzicală – piesa „Uită-mă” – un featuring cu Cortes, dedicat tuturor iubirilor care i-au provocat răni în trecut. Vă veți convinge și voi de sinceritatea lor.


 

„Nimic nu unește oamenii mai mult decât suferința. Lucrul acesta a fost valabil pentru mine și Cortes și azi lansăm cea mai personală colaborare din carierele noastre: UITA-MĂ! Am înregistrat vocile cu lacrimi în ochi și pentru noi această piesa a reprezentat o terapie, o eliberare și o vindecare a trecutului.  Azi sunt vindecată complet, am lăsat totul în urmă și am închis ușa definitiv. Sper să se regăsească mulți oameni în mesajul nostru și să îi ajute și pe alții să treacă peste. Enjoy”, a comunicat Andreea Bălan, după ce a lansat piesa cu videoclip cum câteva ore. 

În clip, se vede clar că emoția îi pătrunde pe ambii cântăreți. Muzica piesei a fost elabrată de Adi Cristian Colceru, Adrian Cristescu și Cristian Maier, iar la versuri au muncit Cosmin-Geroge Dobrescu, Adrian Cristescu și Cristian Maier.

cats

Pentru videoclip, autorii au trebuit să zboare tocmai peste ocean. „Videoclipul a fost filmat în luna iunie, într-un deșert de lângă Los Angeles, El Mirage Dry Lake și a fost regizat de Edward Aninaru, care a gândit scenariul și m-a provocat să-mi folosesc calitățile de actriță: a trebuit să râd isteric, să plang, să urlu, să sufăr, să îmi arăt vulnerabilitățile unei despărțiri. Fiecare trăire pe care o vedeți în videoclip, am simțit-o real și adânc în trecut”, mai spune Andreea.

Zilele trecute, vedeta a fost numită oficial drept artistul cu cel mai bun show din România. Bucurați-vă și voi de noia ei realizare!

Foto: captură video

Distribuie articolul: