La nici 5 ore de viață, fetița Andrei a fost fotografiată, iar poza a ajuns imediat pe contul de Facebook al artistei. Cântăreața este recunoscătoare medicului care a asistat nașterea prin cezariană a micuței și este foarte fericită că fiul ei și-a cunoscut surioara.

Astăzi este o zi pe care nu o să o uit vreodată, David a făcut cunoștință cu surioara lui, Eva. Ce poate fi mai frumos? Vă mulțumesc pentru mesajele și gândurile voastre frumoase! Mulțumesc celor de la Sanador pentru toată atenția și grija pe care mi-o poartă, iar pe doctorul Nicolae Poiana o să-l iubesc toată viața, este familia noastră!”, spune Andra.

Vedeta a ținut să distribuie și o fotografie cu micuța. Deși nu se vede prea bine chipul Evei, putem remarca deja că este brunetă, la fel ca și părinții ei.

Din spusele lui Cătălin Măruță, Eva a primit nota 10 la testul APGAR, măsura o greutate de 3,630 kg și o lungime de 50 de centimetri.

11700872_1158787210801525_6379208864464252278_n

Eva Maria Ioana a venit pe lume printr-o operație de cezariană care a început la ora 10.00, iar nașterea ei a fost programată. Andra a ales să nască, la fel ca prima oară, prin operație chirurgicală și anestezie locală.

Părinții s-au pregătit din timp și pentru recoltarea celulelor stem din placenta fetiței, care se vor păstra la banca de celule până la o anumită vârstă a Evei. Aceste celule pot salva vieți, pot vindeca diferite boli cum ar fi cele ale sângelui și nu numai.

image

Foto: Facebook

 

Distribuie articolul: