La două săptămâni de la naștere, Andra a obținut rezultate frumoase în procesul de revenire la silueta de altădată. Vedeta este pregătită să revină pe scenă și în scurt timp îi vom putea admira prestațiile.  

Andra savurează din plin de perioada în care se poate dedica trup și suflet micuței Eva Maria Ioana pentru că, încă puțin și va reveni pe scena, aproape de fanii săi.

Artista și-a revenit practic în totalitate și se pregătește pentru prima sa prestație, care va avea loc la Sibiu, pe data de 3 septembrie.

Andra va cânta la Sibiu, da, este primul concert după naștere. Se simte bine, se reface, se pregătește să revină pe scenă. Evenimentul de la Sibiu e un eveniment mare, va pregăti un concert, alături de trupa ei. Desigur, va face și repetiții înainte de acest eveniment, se va pregăti, așa cum face mereu”,a spus tatal Andrei, Alexandru Mihaipentru Wowbiz.ro.

Andra are o mulțime de planuri stabilite pentru viitorul apropiat. Promite să lanseze un nou single, așa că asta probabil a fost un motiv pentru care a slăbit într-un termen scurt.

„Pe perioada sarcinii, Andra a luat în greutate 16 kilograme și a dat jos 9 deja. Are un metabolism foarte bun, așa că în câteva săptămâni va scăpa de cele 7 kilograme rămase. Și după prima sarcina, cu David, a slăbit repede. A fost la control la medic, nu mai are dureri, iîn prima săptămâna nu a făcut efort fizic, a ascultat sfaturile medicului care i-a și spus că, după trei săptămâni de la naștere, va putea să-și reia toate activitatile zilnice, să se întoarcă la viața obișnuită”, sustin surse din anturajul artistei.

Abia așteptăm să o revedem de tânăra mămică pe scenă și să-i ascultăm hiturile.

media_143886478373330200

Distribuie articolul: