Am ghicit mult, până să aflăm ce prenume a ales cuplul Măruță pentru fetița care se va naște peste aproape două luni. Cătălin și Andra meditau asupra variantelor „Maria”, „Ioana”, „Eva” și „Alma”, fiindu-le dragi toate, în egală măsură. Cea care a dezvăluit alegerea finală este chiar cântăreața. Aceasta a divulgat prenumele ales în descrierea unei fotografii distribuite pe Facebook.

Astăzi am gătit și am primit 3 de DA de la cei mai importanți masterchefi din viața mea : David, Cătălin și am simțit că și Evei i-a plăcut. P.S. Bonusul a venit de la Rona (mi-a lăudat orezul / ea fiind specialistă”, a scris Andra ieri, pe internet, distribuind și o fotografie de la masa de familie.

Gospodina casei a pregătit orez, o salată și aripioare picante, prăjite la cuptor.

Dacă n-ați înțeles bine cine este Eva, să știți că este vorba despre fetița cuplului Măruță, care sa va naște în luna iulie. Asta, deși Cătălin Măruță declara, într-un interviu recent: „Dacă nu avem alte idei până se naşte fetiţa, o va chema, probabil, Maria Ioana, ca pe bunicile mele. Dar ne plac şi Eva şi Alma. Am ţinut amândoi foarte mult la prenumele Maria, e clasic, frumos, curat, plin de semnificaţii.”

În cazul în care nu știți cine e Rona, specialista în ale gătitului de orez, trebuie să vă mărturisim că este vorba de bona filipineză a familiei. Rona este originară din Filipine. Bona lui David se înțelege perfect cu cei doi soți și este fană a sportivului Manny Pacquiao, la fel ca Andra și Cătălin. Pentru că Rona este vorbitoare de engleză, fiul cuplului Măruță comunică și în această limbă! „Filipineza locuiește cu noi și face deja parte din familie”, mărturisea Andra.

„Nu este deloc o fiță să ai o bonă din Filipine dacă stai să te gândești ca este mai scump să îți iei o bonă din România. Filipinezele sunt educate și învățate să facă asta”, mai spunea Andra.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: