Cântăreața română Anda Adam (36 de ani) și soțul său, Sorin Andrei Niculescu (29 de ani) și-au încreștinat ieri fetița. Botezul lui Evelin a fost succedat de o petrecere cu tocmai 300 de invitați.

Interpreta română și-a botezat fetița la Biserica Sfântul Fanurie din București, acolo unde Andra și Cătălin Măruță și-au botezat anterior ambii copii.

Nașii de botez ai micuței Evelin au fost interpretul român Gheorghe Papagheorghe (GeØrge) şi soția sa – Ramona Prodea, care au fost întâmpinați, la fel ca și restul oaspeților, de un grup întreg de bodyguarzi. La biserică au avut grijă să fie prezenți și părinții Andei, ambii veniți din străinătate pentru acest eveniment de familie.

Fetița de jumătate de an a fost îmbrăcată într-o rochie de culoare argintie, asemănătoare cu cea a mamei sale, iar pe cap a purtat o bentiță cu pene. Împotriva obiceiului, Evelin a stat în brațele mamei atât la sosirea în biserică, cât și la ieșire, după botez.

1

După botez, spre seară, a urmat și petrecerea cu câteva sute de invitați, organizată la cel mai luxos restaurant din București, acolo unde oaspeții au avut parte de un meniu cu adevărat împărătesc. Anda a avut grijă ca decorul să fie personalizat în stil „prințesă”, iar musafirii să fie distrați de actori mascați în personaje Disney. Reacțiile invitaților dau de înțeles că petrecerea a fost una mega!

2

9

Foto: David Muntean, Instagram

Distribuie articolul: