Pe Anatolie Jalbă l-a cunoscut o lume întreagă anul trecut. Tânărul de 25 de ani a atras atenția lumii prin imaginea sa - demnă pentru a fi reprezentativă la Mister World. Lunile s-au scurt, sportul i-a devenit vital ca respirația, iar astăzi, tânărul e imaginea unui brand de nutriție și accesorii pentru fitness.

Anatolie Jalbă încurajează tinerii să se schimbe, să-și întreacă propriile rezultate și să devină versiunile la care au visat dintotdeauna. Tânărul muncește pe rupte la sală, iar acest lucru e din plin vizibil în felul în care arată: un adevărat Hercule, care poate mișca din loc orice greutate.

Posing #instagood #instalike #friday #gym #workout #lifestyle #fitness #fitnesslifestyle #fit #fitnessmotivation #fitnessmodel #model #man #boy #followme #bodybuilding #athlete #muscle #musclemania #musclemodel #фитнес #like4like #body

A post shared by Tolik Jalbă (@tolik_jalba) on

Modelul care ne-a reprezentat țara la Mister World în 2016 își promovează o identitate unică în spațiul virtual și împărtășește mereu mândru fotografii care îi afișează imaginea din trecut, pentru a demonstra cât de mult s-a schimbat.

Sportivul nu ascunde faptul că l-au ajutat și suplimentele alimentare specializate, tocmai de aceea a acceptat să devină imagine a mărcii PowerTeam în Moldova – brand specializat în comerțul produselor de nutriție și accesorii pentru fitness. Acum, prietenii și fanii îi recomandă să devină antrenor. Succes, Anatolie!

Transformarea e radicală! Cum arăta modelul Anatolie Jalbă acum 9 ani

Foto: Instagram

Distribuie articolul: