Astăzi, 3 aprilie este ziua de naștere a Anastasiei Zavorotniuk, actrița împlinește 49 de ani. Cu această ocazie cei apropiați i-au scris un mesaj de felicitare pe care l-au distribuit pe o pagină de Instagram.

„Ziua de astăzi este foarte importantă și fericită pentru noi. Astăzi, o felicităm pe Anastasia cu ocazia zilei ei de naștere! Luminoasă ca soarele, caldă ca primăvara, înțeleptă, puternică, veselă, înzestrată cu o inimă mare și sensibilă – iubita noastră, uimitoarea noastră Nastya. De ziua ei de naștere, îi dorim doar una – sănătate, e cea mai importantă și imposibil de înlocuit. Toate restul, ceea ce e drag și adevărat, este prezent în viața ei. A fost un an deloc ușor, dar este foarte prețios să înțelegem câți oameni sunt de partea noastră în situația în care am ajuns.

Plecăciuni până-n pământ tuturor medicilor și personalului medical pentru tot ce au făcut și continuă să facă pentru Nastya. În fiecare zi, în mai multe mănăstiri din diferite orașe, preoții și alți clerici, călugării și călugărițe se roagă pentru ea – suntem profund recunoscători pentru o astfel de atenție! În fiecare seară, oameni din diferite părți ale globului se alătură rugăciunii colective.

Mulțumim prietenilor pentru susținerea și ajutorul enorm pe care ni-l acordă. Voi știți cât de mult ea vă iubește și pe fiecare dintre voi (în gând, altfel nu ne permite carantina) vă îmbrățișează. Suntem fericiți că sunteți, și că ne sunteți alături!

Mulțumim colegilor care ne-au sărit în ajutor și au făcut multe pentru noi. Și, desigur, suntem sincer recunoscători tuturor fanilor, urmăritorilor, și pur și simplu oamenilor care nu au rămas indiferenți față de situația în care am ajuns! Tuturor celor care își fac griji, care ne scriu mesaje de susținere și încurajare care ne urează sănătate și care ne doresc tot binele. Datorită vouă, rugăciunilor voastre, noi știm că miracolele există, și neapărat o să se întâmple! Vă mulțumim!”, a fost mesajul publicat de către apropiații Anastasiei.

Separat, cei mai apropiați oameni a actriței, l-au menționat pe soțul ei – Peter Chernyshev, care îi oferă soției un sprijin extraordinar zi de zi, și pe fiica lor de un an și jumătate Mila – care ar fi „cel mai puternic stimulent pentru recuperare” a mamei sale.

„Astăzi este sărbătoare nu doar pentru Anastasia, dar pentru toți cei apropiați ei. O sărbătoare cu totul specială este pentru Petr. El parcurge, în fiecare zi, în fiecare noapte, această cale umăr la umăr cu ea. Orice victorie – este victoria lor comună. Unde sunt doi e mai ușor, unde sunt doi este mai multă putere, răbdare și credință. Acolo este foarte multă dragoste, care a ajutat în depășirea celor mai dificile, și întunecate momente. Apoi, mai este și mica Mila, o fetiță la fel de frumoasă și luminoasă ca mama ei. În fiecare zi aceasta îi oferă mamei cel mai bun stimul către recuperare. Așa să fie mereu.”

Pe lângă Mila, Anastasia mai are doi copii din cea de-a doua căsătorie: Anna, în vârstă de 24 de ani, și Michael, în vârstă de 19 ani.

Pe pagina ei de Instagram, Anna și-a felicitat și ea mama cu ocazia zilei de naștere și a postat și o fotografie de familie.

„Astăzi o felicităm pe iubita mea mămică. O iubim foarte mult, îi suntem alături și credem că totul va fi bine”, a scris Anna.

Reamintim că în luna octombrie a anului trecut, presa a scria că Zavorotnyuk a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală în ultima stadie. După ceva timp, rudele actriței au făcut o declarație și au cerut ca mass-media să nu răspândească vești false, dar au confirmat curând că într-adevăr vedeta este supusă unui tratament. Cu toate acestea, nu au comentat nimic despre diagnostic.

Sursa: Spletnik.ru