Proaspăt întoarsă dintr-o escapadă exotică alături de întreaga familie, Ana Ciorici a regăsit la Chișinău copacii doldora de floare, această minune a naturii inspirând-o la un nou proiect foto. Fashion boggerița a pozat alături de copiii săi într-o livadă în floare, iar fotografiile sunt parcă rupte din basm.

Inspirată de frumusețea primăverii, celebra fashion bloggeriță a decis să-și solicite fotografa preferată pentru o nouă provocare: aceea de a poza alături de copii într-o livadă plină de floare, pentru un efect stilistic aparte.

Zis și făcut: a ales câteva ținute drăgălașe, în culori pastelate, a apelat la Cristina Jitari și duși au fost, toți 4, într-o inimă de pomi înfloriți.

„Știi că e primăvară când deja toți copacii sunt înfloriți, iar timpul îți surâde zilnic deja. Acest lucru mai și înseamnă că se apropie Paștile, frumoasa și tradiționala sărbătoare de familie. O să mă abat un pic de la introducerea siropoasă pentru a vă spune că mi-am propus să fac multe multe poze cu copiii mei. Nu zilnic, dar așa măcar o dată în jumate de an sau an. Timpul trece extrem de repede, iar ei cresc văzînd cu ochii, iar noi vrem să păstrăm amintiri cu fețișoarele lor micuțe și haioase. De aia, când vrem să facem ceva frumos, apelăm la Cristina Jitari. Ea se specializează în sesiuni foto cu familii și copii și se pare că îi iese bine. După istoria de Crăciun pe care am făcut-o, am hotărt să facem poze cu îngerașii într-o livadă roz roz. Inima mea! Vedeți ce poze superbe i-au ieșit! Cristina e minunată!”, spune Ana, pe blog.

Admirați și voi aceste fotografii parcă rupte din basm:

Vedeți și imagini din vacanța recentă a familiei Ciorici:

Ana Ciorici, pentru prima dată în costum de baie după cea de-a doua naștere! Cum arată bloggerița

În patru, la capătul lumii! Ana Ciorici, plecată în Mauritius alături de întreaga familie (FOTO)

Foto: Jitari Cristina photographer

Distribuie articolul: