Este o mare onoare pentru brandurile autohtone să fie reprezentate la cel mai înașt nivel. Ambasadorul Suediei în Republica Moldova - Signe Burgstaller și Șefa Misiunii USAID în Moldova - Karen Hilliard s-au afișat la Moldova Fashion Days SS`18 în ținute marca Sekana și accesorii made in Moldova. Iată ce ne-au declarat.

Karen Hilliard, șefa misiunii UDAID în Moldova:
„Colecțiile au fost fabuloase! În primul rând am fost plăcut surprinsă să văd anul acesta atâtea colecții pentru copii, foarte simpatice și foarte stilate pentru copilași. Desigur, designerii noștri favoriți, cei „DinINIMĂ”, „au încins” podiumul. Astăzi port o rochie creată de Sekana și un accesoriu de la Vitalie Burlacu – am auzit că este una dintre culorile anului. Cerceii sunt creați de Lorina Bălteanu, am purtat o pereche și la ședința foto de săptămâna trecută și sunt realmente încântată de ei”
Signe Burgstaller, ambasador al Suediei în RM:
„Văd în fiecare an, la fiecare ediție ceva inovatoriu, ceva nou și frumos, talente creative și participanți noi care nu au fost la edițiile precedente. Educăm astfel publicul că industria fashion din Republica Moldova crește și apar tot mai mulți designeri talentați și creativi la acest show.
Port astăzi o rochie de la Sekana, pe care am îmbărcat-o și la precedenta ședință foto, deci am decis că voi susține designerii autohtoni și în această seară.”

Distribuie articolul: