Amanda Soule (recunoscută ca și Amazon Amanda) este un model adevărat de încredere în sine și autoapreciere, iar cele 130 de kilograme n-o deranjează să continue acest lucru. A fi model nu înseamnă să ai 45 de kilograme și o înălțime standard. La parametrii pe care îi are, Amanda se laudă cu câștiguri bunicele. În plus, americanca e recunoscută pentru un serviciu aparte: primește bani doar pentru smplul motiv că se fotografiază și se plimbă alături de bărbați.

Este supranumită amazoană pentru faptul că amintește acest personaj mitic, care prindea în mrejile sale toți bărbații.

În ciuda faptului că a fost discriminată și luată în derâdere pentu formele sale încă din copilărie, Amanda a decis să se accepte așa cum e și să mai și profite de dimensiunile sale.

Modelul are 38 de ani s-a gândit că poate să-și valorifice activele naturale și să mai facă și bani pe seama asta.

Grație puterii sale, Amanda îi poate ridica în brațe pe clienții săi și chiar merge la plimbări alături de ei.

Ceea ce este specific, însă, pentru activitatea ei, este ”munca” cu bărbații pitici, pe care îi poartă pe mâini ca pe niște copii.

Se ia la întrecere, se hârjonește, ”luptă” corp la corp cu ei, îi strivește cu greutatea sa și primește bani pentru aceste servicii.

În acelați timp, americanca recunoaște că apropierea fizică cu acești bărbați nu întrece niciodată normele morale, chiar dacă i s-a cerut acest lucru.

În prezent, americanca are o mulțime de fani în Amazon, dar și în toată lumea. Pe contul de Twitter, modelul ”supersize” e urmărit de peste 6000 de persoane.

Foto: Twitter/Instagram

Distribuie articolul: