Este vorba despre o  femeie de 60 de ani, identitatea căreia va rămâne sub anonimat, care s-a îmbolnăvit la începutul lunii aprilie și care a reușit să învingă boala. Femeia a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în care le-a mulțumit, în special medicilor din cadrul instituției în care a fost tratată.

Acum câteva săptămâni, fiica femeii a făcut un anunț pe Facebook, în care a dezvăluit că ea și mama ei au fost testate pozitiv cu COVID-19. Atunci tânăra își făcea griji pentru mama sa, deoarece aceasta fusese internată în stare gravă.

Citește și: Apelul disperat al unei femei internate cu Covid-19 într-un spital din Chișinău: „Transmiteți-i mamei un gând pozitiv”

Ne bucurăm că tratamentul a fost eficient și că aceasta a reușit să învingă boala. Femeia le-a adus mulțumiri medicilor din cadrul IMSP Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, dar și tuturor oamenilor care au susținut-o și s-au rugat pentru ea. Iată mesajul pe care l-a publicat pe rețelele sociale.

„Am învins!

Vreau să împărtăș bucuria sufletului meu!!! Oameni buni, de astăzi sunt oficial primul pacient tratat de Covid-19 din cadrul IMSP Institutul de Medicină Urgentă! Acum mă simt bine, sunt slăbită, greu am ieșit…, dar am reușit. Urmează o perioadă lungă de reabilitare.

În mod special, vreau să aduc mulțumiri și plecăciuni MEDICILOR Secției Reanimare și Secției Chirurgie Toracică din cadrul IMSP Institutul de Medicină Urgentă, care au depus tot efortul pentru a-mi salva viața mea și a acelor pacineți, care sunt în aceste clipe în stare critică!

Mulțumesc rudelor, prietenilor și pur și simplu oamenilor necunoscuți, tuturor celor care au fost alături de mine! Acum suntem în săptămâna mare. Vă doresc să fiți mai buni, să găsiți puteri și curaj sa puteți ierta, bucuria de a fi iertați, iar liniștea și pacea să-și găsească loc în sufletele și casele voastre!

Să ne auzim numai de bine! Aveți grijă de voi !!! #stămacasă#prețuieșteviața❤️”, încheie femeia.

Ne bucrăm enorm pentru ea și familia ei și îi dorim recuperare ușoară.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Moldoveancă infectată cu Covid-19, dezvăluie care au fost primele simptome și cum a evoluat boala