Deja de câteva luni bune, Cristina Gheiceanu adună femeile într-o comunitate care deprinde cele mai bune alegeri în materie de frumusețe, stil vestimentar și mod de viață. Astăzi, pagina de Facebook a brandului său personal se apropie de 10 mii de aprecieri, semn că moldovencele de acasă și din orice alt colț al lumii continuă să îi urmeze sfaturile. Astăzi, bloggerița a decis să împărtășească alternativa homemade pentru cremele din comerț, care poate fi preparată din numai 4 ingrediente.

Autoarea mărturisește că rețeta sa este ideală dacă nu aveți suficienți bani pentru o cremă de ochi sau poate nu aveți încredere în compușii folosiți în cremele din comerț. Cristina o numește „cea mai tare cremă de ochi” și o folosește pe noapte ori cu 10 minute înainte de a-și aplica makeup-ul. O ajută să obțină o piele extrem de fermă și catifelată.

Ingredientele recomandate de Cristina Gheiceanu sunt uleiul de cocos, capsulele de Vitamina E, uleiul de tămâie (numit și „frankincence”) și, opțional, uleiul esențial de trandafir.

Puneți într-o cană ulei de cocos, atât cât să ajungă până la jumătate. Apoi, cana o puneți într-un bol cu apă fierbinte, așa încât uleiul din cană să se topească. (Nu v-aș recomanda să folosiți microundele.) După ce uleiul din cană e topit, adăugati lichidul din 6-8 capsule de vitamine E.  În această compoziție adăugați 10 picături de ulei de tămâie (se găsește în toate magazinele bio din Chișinău). Apoi, dacă doriți, adăugați 1/4 linguriță de ulei esențial de trandafir. Amestecați compoziția bine și puneți-o într-o cutie de cremă, mai veche. Puneți-o la frigider pentru o oră. După ce compoziția s-a făcut solidă, o puteți păstra oriunde, întrucât așa va rămâne până veți termina crema”, mărturisește bloggerița, pe cristinagheiceanu.com.

Articolul în care și-a trădat această rețetă magică:

MY TOP 5 BEST EYE CREAMS AND THE BEST FIRMING HOMEMADE EYE CREAM

Vezi și:

Cristina Gheiceanu și-a dezvăluit secretul buclelor voluminoase și strălucitoare (Tutorial Video)

Foto: cristinagheiceanu.com

Distribuie articolul: