Așa cum și-a obișnuit prietenii, Primadonna show biz-ului rusesc, organizează în fiecare primăvară o petrecere de suflet. Jasmin Shor s-a regăsit printre invitați!

Weekendul acesta, Alla Pugacheva a dat o petrecere de suflet, eveniment organizat de ea în fiecare an și anume „Prima Duminică de Primăvară”.

Aceasta și-a invitat cele mai dragi persoane, colegi de breaslă și nu doar, printre care a fost și interpreta Jasmin Shor și faimosul designer Valentin Yudashkin.

Oaspeții și gazda evenimentului s-au bucurat de sosirea primăverii, ridicând paharul cu șampanie, cântând și dansând. Alla Pugacheva a dat tonul serii interpretând live câteva dintre cele mai cunoscute piese de-ale sale printre care și celebra Женщина которая поёт (n.r. Femeia care cântă), iar soțul său, Maxim Galkin, care o adoră, n-a rezistat fără să posteze un filmuleț pe Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

🎤🎼🎭❤️ Эх, жалко, всю песню не выложишь одной лентой в Инсту! #алла

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

De asemenea, pe internet au apărut imagini în care artista a fost filmată dansând cu prietenele sale, dansul pinguinilor. Cum s-a descurcat la ai săi aproape 70 de ani, vedeți în filmulețul de mai jos:

/

Sursa: Instagram.com

Vezi și: