Este admirată de milioane de fani, totuși, Alla Pugacheva devine deseori ținta criticilor. Nu toți internauții apreciază stilul vestimentar pe care îl adoptă la 70 de ani.

În curând Primadonna va marca împlinirea celor 70 de ani, vârstă la care, să recunoaștem, arată foarte bine. Deși Alla Pugaciova refuză să vorbească despre operațiile estetice, cei mai mulți sunt convinși că doar datorită acestora artista arată atât de bine.

Recent, aceasta a participat la un eveniment monden, un concert organizat cu ocazia jubileului vechiului său, Valerii Leontiev. Dat fiind faptul că acesta este recunoscut pentru un stil vestimentar nonconformist, chiar extravagant, Primadonna a optat pentru o ținută cu care să iasă în evidență.

Vedeta s-a remarcat adoptând un look mult prea tineresc, după cum se exprimă internauții, aceștia fiind deranjați de faptul că artista și-a etalat picioarele într-o fustiță prea scurtă pentru onorabila ei vârstă.

Alla Pugacheva și-a asortat acea little black dress cu botine cu toc și ciorapi lungi până la genunchi, un sacou roșu tuxedo stilizat și un chipiu tip school boy.

Credeți că o femeie ar trebui să se îmbrace potrivit vârstei sau totuși așa încât să se simtă bine?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Alla Pugacheva, prinsă în dansul pinguinilor. Jasmin Shor, nelipsită de la petrecere (Video)