La fel cum se întâmplă în fiecare an, după aniversarea de 5 ani de la căsătorie, care e celebrată în septembrie, Alla Donțu și Sergiu Cumatrenco se recăsătoresc și își împrospătează jurămintele în fața Lui Dumnezeu. În acest an, soții au mers într-o destinație de vis. Și-au jurat din nou iubire veșnică aproape de cer și de mare.

Acum câteva zile, producătoarea și fosta solistă distribuia, pe contul său virtual, o fotografie cu ușile aeroportului, pe care le-a asociat cu „ușile spre cer”. Mai târziu, aveam să ne convingem de ce a zis anume așa.

11846679_888382157900528_5025857370189780136_n (1)

Nuntă în cer așa, cum doar în vise se întâmplă… Noi și Marea…”, a comunicat Alla, odată cu distribuirea dovezilor foto de la proaspăta căsătorie. Alla și Sergiu s-au cununat în bătaia vântului, la câțiva metri de mare și au purtat straie albe, de miri. Aceste cununii mici, de culoare albă, sunt specifice pentru poporul elen (Grecia). Mirii au mers în fața preotului alături de prieteni apropiați.

Și pentru că nu lasă camera din mâini nici în cea mai importantă zi din viața sa, Sergiu Cumatrenco Jr. a surprins un fragment din ritualul de căsătorie.

… Mare noroc de paparazzi… -))) Sergiu Cumatrenco Jr.

Posted by Dontu Alla on 20 August 2015

Alla Donțu a mărturisit, în trecut, în studioul UNIMEDIA: „Omul de lângă tine trebuie să te facă să arzi! Avem o înțelegere în familia noastră: o dată pe an el trebuie să mă ceară din nou de nevastă, și mereu nu știu ce să cred și la ce să mă aștept în luna septembrie, când este aniversarea nunții noastre.”

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: