Acum trei ani Aliona Triboi și Ghenadie Gâlcă a spus „Da” în fața altarului, iar acum a venit momentul să-i vedem în rol de nași.

Artiștii au devenit părinții spirituali săptămâna trecută, pentru un cuplu de prieteni apropiați. Aliona și Ghenadie și-au propus încă de la întemeierea familiei lor să accepte rolul de nași doar pentru oameni foarte dragi sufletului și iată că acest moment special a venit.

Echipa Jurnal Tv a stat cu ochii pe Aliona și Ghenadie la cununia religioasă a primilor fini, unde, pe lângă faptul că au ținut cununia tinerilor, și-au amintit și de ziua când cei doi și-au pus pirostriile.

Screen Shot 2015-08-24 at 16.52.06

„Chiar azi ne-am amintit de clipele alea când veneam pe jos pe strada București și ne claxonau mașinile și ne salutau șoferii și pietonii” , își amintește Aliona de ziua nunții sale.

Screen Shot 2015-08-24 at 16.52.12

Cu toate că nu are o experiență multă în calitate de soție, Aliona este decisă că va face față rolului de nașă.

„Le-am spus că atâta timp cât suntem lângă ei, nu au cum să calce strâmb. Atâta timp cât noi le suntem alături, există o garanție și o siguranță că totul va fi bine” a mai adăugat Aliona Triboi.

Screen Shot 2015-08-24 at 16.51.38

Nașii Aliona și Ghenadie vor să fie nași ca la carte, așa că au ținut să respecte toate tradițiile necesare, iar finii le-au promis că îi vor asculta îndemnurile în viață, mai ales că deja au luat ceva lecții de viață de la ei.

„Am învățat foarte mult de la ei. Să fim optimiști și să mergem mereu înainte” a mărturisit mireasa Veronica.

Distribuie articolul: