Are doar 18 ani și se poate mândri cu o voce deosebită. Aliona Chiriac, cunoscută în spațiul virtual drept Aliona Volk, este o tânără din Chișinău, studentă la Colegiul Național de Coregrafie și pasionată la maxim de muzică. Cântă de când se ține minte, iar acum își dorește să calce ferm pe piața muzicală din țara noastră. Iată de ce, Aliona a realizat mai multe coveruri la unele dintre cele mai cunoscute piese. Toate pentru a ajunge la inimile internauților. Noi, am fost curioși să aflăm detalii din viața tinerei interprete, dar și planurile de viitor la care tinde.

„Muzica este totul pentru mine. Această pasiune o am de când am făcut primii pași, iar vocea și talentul pe care îl dețin l-am moștenit de la tatăl meul”, a menționat Aliona pentru Ea.md

Se dedică total muzicii, repetă ore în șir, își antrenează vocea cum știe mai bine și, într-un final, surprinde cu interpretări pe cât de sensibile pe atât de inedite. Nu are un secret anume. Tot ce contează este să simtă piesa până în adâncul sufletului:

„Am foarte mulți interpreți preferați. Delia, Irina Rimes, Carla’s Dreams sunt doar câțiva dintre ei. Piesele lor mă inspiră. Iată de ce am decis să fac coveruri la ele. De fapt, eu nu aleg melodiile care sunt la moment populare sau care se află în topuri, dar cele în care mă regăsesc, în care versurile transmit anumite stări, emoții. Până acum am reușit să filmez coveruri la piesele „Gura ta”, „Iubirea noastră mută”, „Acasă”, dar și alte câteva cântece care îmi sunt aproape de inimă”.

Chiar dacă e la început de cale, Aliona s-a bucurat deja de admirația oamenilor, dar și de suportul prietenilor:

„Cei care mă susțin în tot ce fac sunt, bineînțeles, părinții. Ei sunt cei care mă încurajează și sunt mereu lângă mine. Am și foarte mulți prieteni și colegi care apreciază munca mea. Îmi oferă multe sfaturi utile, care mă ajută să progresez. Am avut ocazia să colaborez cu câțiva tineri interpreți de la noi. Am cântat împreună cu Patric Hanganu și Radu Duminică. Ei mi-au inspirat încredere și mi-au spus să nu mă las de muzică”.

Citește și: Patric Hanganu: „Sunt mândru că de Ziua Națională a Romaniei pot aduce un omagiu celor care au cântat neamul, limba și țara”

Are planuri mari, iar pentru asta promite să muncească înzecit. Noi nu avem decât să îi dorim multă baftă și inspirație.

„Pe viitor îmi doresc să devin o interpretă vestită, nu doar în țara noastră. Aș vrea să realizez diverse proiecte cu oameni de artă, dar și să învăț multe lucruri noi din acest domeniu. Eu, la rândul meu, voi munci mult asupra vocii, interpretării și voi da toată străduința pentru ca, în final, să-mi realizez visul. Nu mi-am propus să mă opresc la coveruri. Acesta este doar un început. Sper ca în cel mai scurt timp să pot lansa o piesă proprie. Va fi primul pas pentru a intra ferm pe piața muzicală din Moldova”, a conchis Aliona.

Foto. Arhivă personală

Distribuie articolul: