Jurnalistul Alexandru Bordian a vorbit acum câteva săptămâni pentru Ea.md despre femei, așa cum puțini dintre bărbați ar putea să se exprime. Deși am avut intenția să discutăm în linii generale despre femei, Alexandru a ținut permanent să o aducă drept exemplu pe soția sa, Valentina Bordian, care îi este și suflet pereche, și cel mai fidel prieten.

Am selectat momentele în care Alexandru povestește ce înseamnă pentru el soția lui, cum a cucerit-o și care este felul în care îi demonstrează zi de zi că o iubește.

Când am întâlnit-o pentru prima oară eu nici nu mă gandeam că ea mă cucerește la moment, nici nu încercam să duc un joc de cucerire eu sau ea. Peste un timp, când am ajuns într-o zi acasă eu simțeam că am nevoie să-i scriu, să vorbesc cu ea, să o văd.

Ea permanent te intrigă la discuție și parcă părea că nu-și deschide sufletul totalmente. Eu insistam cu diferite întrebări să ne vedem. Astfel, ea a trezit curiozitate în mine.

Valentina este prima femeia pe care am privit-o în ochi și am înțeles că vreau să fac copii cu această femeie. Uite așa o dorință. Îmi doream cu toată ființa mea să fiu cu ea.

După ce a apărut Ilinca am devenit și mai responsabil. Înțeleg că fiecare nesăbuință sau pas greșit se răsfrânge asupra întregii familii.

Tot ce fac eu, toate planurile mele sunt legate și de viitorul lor. Eu le iubesc foarte mult și sunt gata să sfărâm și munții pentru fericirea lor.

Scopul meu este ca femeile din viața mea să fie fericite.

Urmărește interviul integral:

„Ce vor femeile?!” cu Alexandru Bordian: „Este foarte important ca o femei să-și asculte bărbatul, nu doar să mimeze că îl ascultă”