După ce ai privit cu atenție fiecare ușă din imaginea de mai sus, care crezi că te va conduce spre fericire? Poți lua în calcul forma, culoarea și detaliile. Care să fie cea norocoasă, care să fie cea care îți aduce fericirea la tine în casă? Dacă alegi:

Ușa albastră, înseamnă că ești prietenul/prietena de nădejde, cel care rezolvă orice problemă. Nu ești deloc egoist/ă și îți place să ai relații de lungă durată. Această ușă deshide calea sentimentelor despre care cei din jur nu știau, în ceea ce te privește. Nu îți plac confruntările și urăști să fii trădat/ă! Pentru tine fericirea constă în iubire și armonie.

Ușa portocalie, înseamnă că puterea și gloria sunt două elemente extrem de importante pentru tine. Ești o fire liberă, care decide singură pentru propria viață. Nu ești o persoană falsă și le vei spune mereu celor din jur ceea ce crezi despre ei. Ești puternic/ă, misterios/misterioasă și seducător/seducătoare. Dacă vei deschide această ușă, lucruri bune au să ți se întâmple, deoarece ai muncit din greu pentru ele!

Ușa roșie, înseamnă că ești o persoană mereu cu zâmbetul pe buze. Îți place să îi vezi pe cei din jur fericiți și idealul tău în viață este acela de a-i anima pe apropiați. Deși uneori poți părea agresiv, totul îzvorăște din dorința de a le face mult bine celor din jur. Ești o persoană caldă și pozitivă, iar culoarea roșie îți dă mereu putere. Aceste trăsături te fac chiar sexy.

Ușa bufniță, înseamnă că ești o fire unică și curioasă, de aceea te-ai simțit atrasă de o culoare și o formă unică. Cu toții îți recunosc energia pozitivă și frumusețea fizică. Apreciezi relația de familie și ești mărinimos/mărinimoasă, pentru tine dragostea este tot ceea ce contează.

Sursa: secretele.com

Distribuie articolul: