Am admirat, recent, filmulețul care cuprindea fragmentele fericite ale primei veri pe care Alecu Mătrăgună și frumoasa lui soție au petrecut-o în statul canadian. La început de toamnă, însă, cei doi soți au revenit în Republica Moldova cu o ocazie specială.

Alecu și Cornelia au revenit acasă pentru a-și onora o responsabilitate pe care și-au asumat-o: aceea de a ține cununile și a deveni părinți spirituali pentru doi tineri pe care i-au îndrăgit: Dragoș și Natalia. Nunta a avut loc într-un restaurant din capitală.

Ex-prezentatorul de televiziune afișează o altă imagine, decât cea pe care am urmărit-o pe ecranele televizoarelor. Alecu a slăbit vizibil și și-a lăsat un pic barba să crească. La fel ca și mirii, cei doi nași și-au potrivit ținutele de minune, alegând o culoare neutră: negrul.

Și-au asumat aceste roluri în premieră, iar înțelepciunea de care dau dovadă în cuplu cu siguranță că îi va ajuta să devină niște nași fenomenali, chiar și de la distanță.

Trebuie să vă amintim că Alecu și Cornelia au devenit nași de cununie la scurt timp după ce ei înșiși au format, oficial, un cuplu. Cei doi poposeau în fața altarului la sfârșitul primei luni de toamnă a anului trecut. În seara de 28 septembrie 2014, Alecu și Cornelia rupeau din același colac, pentru a vedea cine urma să devină „capul” familiei.

Am așteptat ziua asta de mult timp. Sunt naturală, sunt fericită și mă bucur că mă căsătoresc cu persoana iubită. Sunt foarte-foarte fericită”, mărturisea Cornelia, în acea seară.

exclusiv--alecu-matraguna-a-spus-da-2409190306

Foto: Facebook.com/Dorin Scobioala‎, Daniela MițeleaTanita TatianaAna Danilescu