Lunile de căsnicie se scurg nevăzut de repede, atunci când regină, în casă, e dragostea. La fel s-a întâmplat și în cazul cuplului Mătrăgună. Cornelia și Alecu formează oficial un cuplu deja de jumătate de an. Cum a văzut prezentatorul TV această perioadă pe care a trăit-o în premieră alături de frumoasa lui soție, aflați mai jos.

„Femeia asta e un anotimp aparte. Cu ninsori, ger, soare, muguri, flori, rouă, frunze ruginii, cer senin, furtuni și vreme caniculară. Toate luate la un loc.

Într-o jumătate de an, am trecut prin bune și rele. Am schimbat apartamente, draperii, aspiratoare, țări și chiar continente. Am început o frumoasă tradiție: să gătim împreună câte ceva nou în fiecare săptămână și să nu ne plângem pe greutăți. Să privim ambii într-o direcție și din când în când unul spre celălalt.

Când adoarme o țin de mână și n-o mai visez atât de des ultima vreme. Mi-e de ajuns să deschid ochii și să scap pe-ascuns un surâs. La mulți ani, Corniuşkin!”, mărturisește Alecu Mătrăgună.

foto: Ellene Mocrii

foto: Ellene Mocrii

Într-unul din interviurile acordate pentru Revista noastră, Cornelia mărturisea: „Totul a început cu o strângere de mână, într-un local din capitală. Eu am venit pe o perioadă scurtă acasă, de la Cluj, și nici nu intuiam că urmează să fac cunoștință cu viitorul meu soț. Ieșisem cu prietenii în oraș și eram dornică de noutăți, până în momentul în care Alecu își făcuse apariția. După ce ne-am prezentat, toată atenția mi-am concetrat-o asupra bărbatului cu voce de bariton.”

Amintim că pregătirile pentru marele eveniment au început încă din luna februarie 2014, când Alecu Mătrăgună și-a cerut iubita de soție, iar Cornelia a acceptat cu emoții enorme. Cei doi soți, alături de nașii lor, s-au cununat la Mănăstirea „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” din Suruceni.

Nașii de cununie ai cuplului sunt sora miresei și soțul ei – Constanța și Marcel. Nunta soților Mătrăgună a avut loc la un restaurat privat din capitală, iar la eveniment au participat peste 200 de invitați. Rochia de mireasă a Corneliei a fost adusă din Spania, în timp ce costumul mirelui a fost croit în Franța.

foto: Facebook

foto: Facebook

Distribuie articolul: