Noul an a „prins-o” pe Daniela Burlac nu doar la un job nou, ci și în casă nouă. Ex-prezentatoarea TV a muncit mult pentru a duce la bun sfârșit lucrările de interior în noul său apartament și recunoaște că a apelat la serviciile unor profesioniști. Ultimele „retușuri” la capitolul amenajare a celor 52 m.p. au fost deja puse la punct, iar cum arată rezultatul final, vedeți mai jos.

Acasă înseamnă refugiu, liniște, echilibru, fericire fără motiv. Înseamnă siguranță! Sunt o norocoasă că i-am întâlnit pe extraordinarii arhitecți și designeri de la compania Makani.md. De fapt, ei sunt foști colegi de liceu, alături de care am învățat fizica și matematica timp de 4 ani, iar peste mai bine de un deceniu îi descopăr într-o altă activitate; sunt mândră de faptul că au devenit niște experți în proiectare de case frumoase și confortabile. Chiar nu am nici un regret pentru investiția făcută în serviciile lor.  Și dacă aș începe din nou o reparație de la zero, tot pe ei i-aș alege”, ne mărturisea Daniela, în timpul unei vizit pe care i-am făcut-o acasă, la începutul acestui an.

Exclusiv. Daniela Burlac, fotografiată în casă nouă: „Daniela Jenunchi a rămas pe ecranele Jurnal TV. Anul ăsta e anul unei noi cariere!”

Fotografiile cu imaginea actuală a interiorului în care Daniela Burlac se simte cu adevărat acasă au fost publicate pe pagina web a companiei autohtone de design arhitectural Makani.

cats„Încredințându-ne designul noului său apartament, Daniela ne-a sugerat ceea ce și-ar dori să vadă și să simtă, aflându-se acasă. Întâi de toate am revăzut și am modificat planul apartamentului în așa fel, încât să putem câștiga mai mult spațiu.

Dormitorul l-am zonat cu ajutorul unei construcții originale de culoare albă din bârne de lemn, transparentă, cu ornamente de inspirație orientală. Bucătăria Danielei găzduiește mereu o fericire și o magie aparte, de care sunt pline toate începuturile, inclusiv începutul de zi. Aceste dimineți încep pentru stăpâna casei cu cafea, muzică preferată, voie bună și planuri fantastice pentru viitor.

Noi ne-am străduit să creăm aici pentru ea cel mai viu și mai savuros spațiu, păstrând în același timp senzația de ordine și de disciplină pe care o inspiră designul apartamentului luat în ansamblu, datorită albului perfect al pereților și, parțial, al mobilierului. Am acordat o atenție deosebită și iluminării. Antreul este și el foarte spațios și luminos, executat în aceeași paletă cromatică de alb-cafeniu-albastru pal cu o oglindă mare și o garderobă de potrivă”, spun, printre rânduri, autorii proiectului, în articolul integral „White Noise – Liniște, echilibru și siguranță”.

Inspirați-vă și voi din produsul final:

Foto: Dana Tcaciucmakani.md

Distribuie articolul: