Ne-am obișnuit să credem că o femeie poate purta, în cea mai importantă zi a vieții, doar o ținută de culoare albă. A intervenit, mai apoi, moda de ivory, iar în prezent, devin tot mai actuale și alte culori. Tendința e introdusă cu îndrăzneală și de către designerul Lena Berisha.

Lena Berisha e fashion designerul preferat al femeilor din Kosovo. Creatoarea de modă este într-atât de pasionată de haute couture („croiala înaltă”), încât astăzi se poate lăuda cu modele exclusive de rochii de ocazie.

Berisha are un portofoliu bogat de rochii de seară, toate accentuând forța interioară, feminitatea, eleganța și dinamismul. Într-o astfel de rochie, orice femeie se poate simți mai încrezătoare, mai frumoasă, mai plină de farmec sau sexy.

Un loc aparte în portofoliul designerului e ocupat de rochiile de mireasă, iar semnătura Lenei se vede în fiecare articol. Mai nou, creatoarea de modă a introdus tendința de a merge în fața altarului în rochie de mireasă de culoare roșie!

kty

Albul imaculat, dar și crem-ul, sunt perpetuate și în noua colecție – Lena Berisha White 2016, care conține modele absolut excepționale:

Foto: Instagram, Erjon Sopaj

Distribuie articolul: