Ce poate fi mai plăcut decât să aduci zâmbetul pe fața mai multor copii ?! Ultima zi din luna femeilor îți oferă posibilitatea să combini utilul cu plăcutul. Vino pe 31 martie la târgul caritabil, unde ai șansa să îți reînnoiești garderoba și în același timp să ajuți copii cu autism.

Cinci fashioniste de la noi, printre care Ilinca Avram, Stela Dănilă, Diana Mocanu, Nicoleta Adam și Liubov Ojog s-au mobilizat pentru o cauză nobilă și își scot spre vânzare hainele, care vor fi vândute la prețuri simbolice, cuprinse între 50 și 300 de lei. Banii colectați vor fi donați AO ”SOS Autism” Moldova pentru a susține copiii diagnosticați cu această afecțiune.

„Shoppingul e de o sută de ori mai plăcut şi util atunci când are în spate şi o cauză nobilă. Veţi găsi lucruri la preţuri simbolice, vom face poze, vom socializa şi da premii de la partenerii noştri.’’, spun organizatoarele târgului.

La eveniment vom putea participa la workshop-uri de makeup și hairstyle, dar și la tombole cu premii de la partenerii evenimentului. Iarmarocul va avea loc duminică, între orele 11:00 și 16:00, la Uptown cafe, de pe strada Pușkin 10.

De menționat că Asociația Obștească „SOS Autism” este o organizație apolitică, neguvernamentală de protecție specială a copiilor cu sindromul autism și a familiilor acestora, înființată în luna mai 2008 de către un grup de părinți de copii cu autism.

Potrivit wikipedia.org, autismul reprezintă o tulburare de dezvoltare considerată drept una dintre cele mai severe tulburări neuropsihiatrice ale copilăriei, care afectează abilitățile de comunicare, socializare și imaginație ale copilului. În anul 2007, data de 2 aprilie a fost declarată Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului.

Autor : Rodica Popa, stagiară

Sursa foto: Facebook.com

Distribuie articolul: