O dată cu venirea primăverii observăm că părul nostru și-a pierdut din strălucire și vitalitate datorită frigului, dar și a altor obiceiuri cum ar fi îndreptarea cu placa, decolorarea, folosirea fixativelor etc. Pentru a readuce aspectul sănătos părului tău este nevoie de o îngrijire specială. Colorista Mariana Bîrca m-a ajutat să mă bucur din nou de un păr frumos și sănătos. 

Cea mai eficientă metodă pentru ați readuce podoaba capilară la viață este botoxul. Această procedură presupune hidratarea intensă a părului și reconstrucția  firului de păr din interior. După tratament părul nu mai are acel aspect uscat, firul de păr nu se mai rupe, nu mai întâlnim acele vârfuri despicate, dispare senzația de păr tocit și fără volum. Părul devine puternic, strălucitor, flexibil și ușor de coafat.

Pentru a păstra efectul acestui tratament trebuie respectate anumite reguli, iar cea mai importantă este  că se vor folosi doar șampoane și măști fără sulfați, dar și cu un PH scăzut.

Colorista vă așteaptă cu drag la „Beauty school & Hair style Mariana Bîrca” pentru a readuce strălucire părului tău, iar doritoarele de a învăța acestă tehnică pot beneficia de cursuri.

Află mai multe detalii pe pagina de facebook: M Beauty Studio

Distribuie articolul: