Se știe deja , nimeni nu poate merge în fața Reginei Elisabeta a II-a, însă se pare că toți membri familiei trebuie să respecte și alte reguli. În acest caz, Ducesa de Sussex trebuie să fie întotdeauna în spatele Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Acest lucru trebuie respectat indiferent de cât de bine se înțeleg, deoarece Kate Middleton va fi într-o zi regină, Prințul William ocupând al doilea loc în ordinea de succesiune la tron. Asta înseamnă că Meghan va fi așezată mereu în spatele Ducesei de Cambridge.

Această regulă a fost până acum respectată la toate evenimentele publice la care cele două au participat. Ducesa de Sussex va sta mereu în spatele lui Kate, fie că este vorba despre ieșirile pe balconul Palatului Buckingham pentru un eveniment important, participarea la slujbe religioase sau chiar și ieșirile la Wimbledon.

În plus, Meghan Markle ar trebui să facă și o reverență în fața lui Kate, însă până acum am văzut membrii familiei făcând acest lucru doar în fața Reginei.

Aceste reguli nu i se aplică doar lui Meghan, evident. Toată lumea trebuie să țină cont de succesiunea la tron și în funcție de locul pe care îl are fiecare membru al familiei, este respectat protocolul.

Citește și: Vor fi vecini cu Ducii de Cambridge. Prinţul Harry şi Meghan Markle se mută în apartamentul renovat cu 1.5 milioane de euro

Distribuie articolul: