Atrăgătoare, ambițioasă și pasionată de ceea ce face – sunt calificativele cele mai potrivite pentru modelul Nicoleta Bugan. Tânăra face modeling de aproximativ cinci ani. Acum studiază contabilitate la Colegiul Național de Comerț al ASEM, iar peste câțiva ani, EA își dorește să-și conducă propria afacere. Povestea modelului o descoperi în interviul de mai jos!

De mică i-a plăcut tot ceea ce ține de scenă. A început să facă primii pași în lumea modelingului la vârsta de 14 ani, iar de atunci acest segment de activitate a acaparat-o, a devenit parte din viața sa. Tot pe atunci a defilat pentru prima dată pe podium. „Emoțiile de pe scenă au fost uimitoare, simțeam încredere și putere în fiecare pas pe care-l făceam”, își amintește Nicoleta.

Întrebată fiind care sunt condițiile pe care trebuie să le întrunești ca să devii model în Republica Moldova, tânăra ne spune că acestea sunt diverse. „Nu mereu standardele sunt atât de importante, ci atitudinea modelului față de lucru și responsabilitatea de care dă dovadă. În urma prezentării de la Iași „Kasta Morrely”, am observat o atitudine destul de serioasă în ceea ce privește prezentarea, modelele și felul în care acestea își afișează corpul, emoțiile”, spune modelul.

„Nu întotdeauna aspectul fizic are o semnificație mare, este foarte important felul în care te prezinți, maniera, atitudinea și sinceritatea de care dai dovadă. Țelul oricărui model este să devină mai bună, să își păstreze figura, să nu atragă atenția la criticile externe.”

Că Nicoleta prezintă cele mai noi trenduri vestimentare pe podiumurile din țară și de peste hotare noi știm, dar ce alege ea între ședințele foto, reclamele sau prezentările de modă? „Cred că pe toate le-aș prefera, deoarece ședințele foto îmi oferă șansa de a mă preface în orice personaj, să arăt dragostea și emoțiile față de fiecare proiect la care particip. Reclamele presupun echipă, acolo fiecare depindem unul de altul, ceea ce mă învață că doar împreună putem reuși. Prezentările sunt ceva magic, în momentul în care te urci pe scenă, înțelegi că ești doar tu și scena, iar sarcina pe care o ai este să arăți fiecare ținută cât mai inedit, la cel mai înalt nivel”, a mai adăugat tânăra.

În spatele Nicoletei se ascund multe realizări frumoase, de care nu poate fi decât mândră. De curând, aceasta a participat la Miss ASEM și s-a învrednicit de titlul – Vice-Miss din acest an.

La moment, mare majoritate a timpului liber, adolescenta îl dedică pregătirilor pentru bac, dar înafară de sesiuni foto, filmări și diverse prezentări, aceasta mai lucrează în calitate de animator la o agenție care-i aduce multă satisfacție. Pe viitor, își dorește să devină mai bună în ceea ce face și să inspire și pe alții, dar mai presus de toate dorește să fie un „om cu valoare”.

 

Foto: Nicoleta Bugan, arhivă personală

Distribuie articolul: