În baza deciziei autorităților, în contextul prevenirii răspândirii coronavirusului în Moldova, mai multe instituții publice au amânat desfășurarea evenimentelor programate. Astfel și concertele de la Palatul Național nu vor mai avea loc în această lună.

Citește și: TOATE spectacolele sunt anulate din cauza coronavirusului

Artista Adriana Ochișanu urma să susțină un spectacol de 2 zile, pe 18 și 19 martie, dar au fost amânate. Anunțul a fost făcut chiar de Adriana pe rețelele sociale. Artista a ținut să sublinieze că spectacolul nu fost nicidecum suspendat, acesta va avea loc cel mai probabil în luna mai.

„Dragii mei, e o situație grea prin care, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom trece cu toții cu bine. Concertele se amână pe luna mai, vom anunța datele săptămâna aceasta. Biletele vor fi valabile. Înțelegem ce important este să fim responsabili cu cei de lângă noi, avem nevoie de unitate în aceste momente. Vă iubesc”, a scris artista în descrierea filmulețului de mai jos.

Toate spectacolele teatrale și alte întruniri culturale, la care participă de la 50 de persoane în sus, au fost sistate până pe 1 aprilie. Asta se arată în ordinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din data de 10 martie 2020, cu privire la situația epidemiologică.

Vezi și: Adriana Ochișanu, despre cele două divorțuri și puterea de a merge mai departe: „Nu se termină lumea aici, dar de abia se începe” (Video)

Distribuie articolul: