Cu toții ne amintim de prăjiturile copilăriei noastre, de mirosul lor îmbietor și de gustul irepetabil. Acest gust al copilăriei Adriana Ochișanu îl ține minte bine anume când e vorba despre cornișoarele cu vișină, ornate cu zahăr pudră de la Dr. Oetker. Artista ne-a dezvăluit rețeta, a dat gospodinelor câteva secrete legate de pregătirea lor și ne-a povestit ce planuri artistice are pentru această primăvară.

Pentru aluatul de cornișoare aveți nevoie de: 500 gr de grăsime (untură de porc sau unt sau margarină); 500 gr de smântână (aceste două produse pot fi și mai puțin, important să fie egale); vanilie de la Dr. Oetker, drojdie sau praf de copt de la Dr. Oetker; un praf de sare; 200-250 gr de zahăr; făină cât ia aluatul până se face potrivit.

Vezi și: Blogerița Rodica Rusu a gătit pască și te îndeamnă să intri într-o campanie cu multe premii (Video)

Mai multe secrete legate de această rețetă, cu ce umplea în copilărie mama Adrianei cornișoarele dar și ce surprize muzicale ne pregătește artista am aflat în Live-ul VIDEO pe pagina EA.md. Nu uităm de Campania acestei primăveri, acre ne aduce zeci de premii săptămânal.

Cumpără oricare 5 ingrediente de prăjituri pe același bon fiscal și înscrie numărul acestuia pe www.oetker.md sau trimite-l prin SMS la 1817. Vei intra automat în cursa pentru marele premiu, premiile lunare și premiile săptămânale din Campania „Bucuria de a împărți ceva bun”. Campania se va încheia la data de 30 aprilie 2018!

Marele premiu: o AUTORULOTA, premii lunare: 3 x Kit de camping: cort, saci de dormit, izopren, ladă frigorifică, masă camping, 10 x premii săptămânale: Kit de picnic: coș, pătură, set veselă, termos.

Dr.Oetker vrea să-ți facă primăvara mai frumoasă, iar tu să te bucuri împreună cu familia și prietenii de aceste premii. Toate detaliile sunt aici: www.oetker.md

P

Distribuie articolul: