Adrian Ursu și Irina Negară se află de câteva zile în America. Acest lucru nu este întâmplător, iar vacanța nu este una obișnuită. Soția interpretului este omagiată, iar cuplul a decis să sărbătorească ziua de naștere cu totul diferit decât până acum, pe alt continent.

Adrian Ursu și-a felicitat soția cu ocazia zilei de naștere postând un filmuleț pe rețelele sociale, în care a vorbit despre cum Irina i-a schimbat iața, dezvăluind totodată ce-și mai dorește în timpul apropiat.

„Irinuca, la mulți ani! Dragii me vreau să vă spun că data de 18 noiembrie este o zi specială, iar astăzi, în 2019, e cu adevărat specială, pentru că e ziua de naștere a Irinucăi, a soției mele și are loc în Las Vegas, în America. Mulțumesc complicilor Olesea cu Denis, Lena Rusu și Valentin Sofroni. E mai multă lume care s-a implicat ca astăzi să avem o seară minunată, o noapte specială.

La mulți ani Irina, te iubim mult. Te iubesc foarte mult. Și îți mulțumesc pentru cel mai frumos cadou, pentru Maria Andreea și aștept să mai avem un bebeluș. Și dacă voi, oamenii care vedeți acest video, vedeți schimbări bune la mine în ultimii 5-6 ani, mai ales cei care mă cunosc, atunci să știți că se datorează mult Irinei. La mulți ani!”, este mesajul de felicitare al interpretului, dedicat soției sale, dar și de mulțumire atât ei cât și celor care au ajutat cu organizarea petrecerii.

Irina a avut parte de o petrecere pe cinste într-un club din Las Vegas, unde a fost rezervată o sală specială pentru ca acest eveniment să fie unul de nota 10.

La mulți ani, Irina Negară!

Sursa: Facebook.com/AdrianUrsu

Vezi și: Adrian Ursu anunță apariția unei premiere muzicale. De data aceasta, interpretul e „Obsedat” (Video)