Este atât de ușor să îți faci relația de cuplu mai complicată decât este de fapt. Iată 12 adevari simple despre relații care să te ajute să înțelegi mai bine ce se întâmplă între ține și partenerul de cuplu.

Ține-le minte, te vor ajută foarte mult:

1. Toate relațiile cu adevărat fericite au nevoie de multă muncă. Iubirea nu rămâne dacă nu lupți pentru ea. Relațiile există și prosperă atunci când ambele părți sunt cu adevărat implicate.

2. Niciodată să nu lupți pentru un loc în viață cuiva. Nu forțezi niciodată pe cineva să facă spațiu în viață să pentru ține.

3. Fiecare persoană intră în viață ta cu un anumit motiv. Unii oameni te vor testa, alții te vor folosi, iar alții te vor învață. Dar cel mai important, unii vor scoate tot ce este mai bun din ține.

4. Ești în control deplin asupra propriei tale fericiri. Dacă relația cu ține însăți nu funcționează, nu aștepta că alte relații să fie diferite. Nimeni altcineva de pe lumea asta nu te poate face fericită dacă nici măcar tu nu știi cum să fii fericită.

5. Iertând oamenii care ți-au greșit te ajuți să mergi mai departe. Acțiunea de a ierta nu presupune să ștergi trecutul sau să uiți ce s-a întâmplat, ci să renunți la resentimente și la durere și să mergi mai departe cu viață ta.

6. Nu poți schimba oamenii oricât de mult ai încerca. Fiecare persoană se poate schimbă pe sine. În loc să încerci să schimbi pe cineva, încearcă să acorzi sprijinul tău și să fii un exemplu pozitiv.

7. Certurile aprinse sunt o pierdere de timp. Cu cât petreci mai puțin timp certându-te cu cei care te-au rănit cu atât ai mai mult timp să îi iubești pe cei care te iubesc.

8. Îți este mai bine fără unii oameni în viață ta. Când trebuie să faci compromisuri dificile sau să te schimbi, amintește-ți cine ești și care sunt oamenii de care ai nevoie în viață ta.

9. Nici cele mai bune relații nu durează pentru totdeauna. Oamenii nu trăiesc pentru totdeauna. Apreciază-i pe cei pe care îi ai în viață ta pentru că viață este prea scurtă și nu știi ce îți va aduce ziua de mâine.

Sursa: kudika.ro

Distribuie articolul: