După o relație de 5 ani, actrița Adela Popescu și prezentatorul Radu Vâlcan au decis să-și unească destinele. Deși au vorbit puțin despre eventuala căsătorie, Adela și Radu au planificat nunta pentru viitorul apropiat, mai exact la data de 30 august.

La ai săi 28 de ani, Adela Popescu se pare că s-a „copt” pentru a deveni soție și poate în viitorul apropiat și mamă.

De ceva timp, cuplul nu-și prea publică evenimentele din viața lor, iar faptul că se căsătoresc atât de curând a fost o surpriză pentru fani.

Vedeta a anunțat pentru revista Click mai multe detalii despre nunta. Potrivit Adelei, evenimentul va avea loc într-un cerc mai restrâns, lipsit de pompozitate.

12-13-vedete-adela-si-valcan

„Vom avea puţini oameni, familia şi prietenii cei mai apropiaţi. Pentru asta ne dorim un loc de poveste, undeva în aer liber, poate o pădure, nu un cort. Vom avea doar 50-60 de invitaţi”

Adela Popescu este considerată și o fashionistă în România, de aceea suntem siguri că va avea o rochie excepțională, iar decorul nunții va avea un stil rafinat, iar organizarea va fi la cel mai înalt nivel.

adela_popescu_radu_valcan_nunta_a2ba60505b

„Naşii, da, i-am stabilit sunt prieteni foarte buni, dar, nu sunt persoane publice. Rochia încă o caut. Ştiu cum trebuie să arate, nu stil prinţesă, lungă. Dar nu vreau să fie o rochie care să mă incomodeze, nu vreau corset, nu vreau să fie mulată sau să aibă un decolteu cu care să fiu stresată. Vreau să fie o rochie foarte frumoasă, dar care să-mi semene, să fie din mine”

Chiar dacă au trezit admirație prin felul cum se iubesc, Adela și Radu nu au stabilit o relație banală, în care ea să aștepte cu nerăbdare cererea în căsătorie. Totul a venit de la sine: „Eu, cinstit, nu credeam că mai e nevoie nici de cererea în căsătorie. Mi se părea că Radu nu are de ce să o facă. Lucrurile la noi sunt clare, locuim împreună din primul an. De fapt, ăsta e testul pe care trebuie să-l dea cuplurile, să locuiască împreună şi, dacă-l trec, n-are ce să se schimbe după nuntă. Cererea a avut un farmec deosebit. A consolidat ceva ce oricum exista”

adela-1432247865