Pentru Adela Popescu familia ocupă cel mai important loc din viața sa. A demonstrat-o nu o dată. De curând, vedeta din România a postat pe blogul său un articol în care vorbește despre cele mai dragi persoane din viața sa și cei pe care îi consideră îngerii săi păzitori. Care este teoria Adelei referitor la acest subiect, vedeți mai jos.


Sfârșitul anului ce tocmai a trecut a prins-o pe Adela Popescu voioasă, liniștită, dar și puțin nostalgică, spune ea. Fapt care a făcut-o să destăinuie câteva dintre gândurile sale de suflet:

„I-am spus lui Radu ce cred eu despre îngerii păzitori. Și cred așa: că eu sunt îngerul lui păzitori și el e al mei, că eu sunt îngerul fraților mei și ei sunt ai mei și ei sunt și îngerii copiilor lor și copiii lor vor fi îngerii copiilor lor, dar și a fraților mei și ai cumnatelor mele. Primii îngeri păzitori pe care îi cunoaștem sunt părinții noștri. Și pe măsură ce creștem, încep să ne crească și nouă aripi în raport cu ei”, scrie Adela Popescu.

Adela Popescu alături de părinții și frații săi

Adela Popescu alături de părinții și frații săi

„Așa că îngerii păzitori sunt cei ce ne iubesc și au grijă de noi. Dar doar cei ce ne iubesc cu totul, cei care și-ar da și viața pentru noi și noi pentru ei. În categoria asta, rarisim întră altcineva în afară de parterul de viață și membrii familiei. Toți ceilalți se cheamă prieteni”, a adăugat Adela.

De fapt, aceste cuvinte au fost dedicate și fratelui său mai mare, Călin. Iată de ce, Adela nu a uitat să publice și câteva imagini de familie, acolo unde apare și celălalt frate, pe nume Bogdan, dar și alte rude apropiate. Vedeți și cum arăta vedeta atunci când era încă o domnișoară.

img_0050 img_0114 img_7685

Foto: Facebook.com, adelapopescu.eu

Distribuie articolul: