De multe ori anume rutina este cea care se face vinovată de „nefericirea” noastră. Ne plângem că ne-am săturat să facem aceleași lucruri, să stăm închiși în birou, să facem ordine în curte sau că petrecem mult timp în transport și obișnuim să fim atât de nemulțumiți încât închidem fereastra care ne aduce lumina în viață.

Adela Popescu a dezvăluit că s-a confruntat și ea cu așa gen de trăiri, ca într-un final să înțeleagă că timpul e prețios, oriunde ar fi, chiar dacă îl petrece în mașină și ambuteiaje, pentru că acest timp are farmecul său.

Mult timp m-am plâns că viața ne „trece” în mașina, că nu îmi place ideea de a sta închisă ore întregi într-o cutie de chibrituri.
De când am hotărât să accept acest „dat” și să încerc pe cât posibil să îl transform în ceva favorabil mie, a început chiar să îmi placă. În primul rând am fost mai atentă la organizarea timpului. Încerc să plec mai repede de acasă astfel încât aglomerația iminentă să nu îmi mai provoace o stare de agitație atât de mare ca în trecut. Mi-am făcut un playlist cu muzica preferată așa că radio ascult destul de rar. Iar partea care îmi place cel mai mult e legată de timpul petrecut cu Radu… în mașină. În mașină e liniște și suntem doar noi doi. Invariabil ne oprim și ne luăm o cafea în drum, apoi stăm la palavre. Acelea pe care acasă nu prea mai găsim „spatiu” să le purtăm. Eu v-am spus că sunt o fată faină și pozitivă mereu, dar voi nu m-ați crezut”, a povestit Adela.

View this post on Instagram

Mult timp m-am plans ca viata ne “trece” in masina, ca nu imi place ideea de a sta inchisa ore intregi intr-o cutie de chibrituri. De cand am hotarat sa accept acest “dat” si sa incerc pe cat posibil sa il transform in ceva favorabil mie, a inceput chiar sa imi placa. 🙂 In primul rand am fost mai atenta la organizarea timpului. Incerc sa plec mai repede de acasa astfel incat aglomeratia iminenta sa nu imi mai provoace o stare de agitatie atat de mare ca in trecut. Mi-am facut un playlist cu muzica preferata asa ca radio ascult destul de rar. Iar partea care imi place cel mai mult e legata de timpul petrecut cu Radu… in masina. In masina e liniste si suntem doar noi doi. :))) Invariabil ne oprim si ne luam o cafea in drum, apoi stam la palavre. Acelea pe care acasa nu prea mai gasim “spatiu” sa le purtam. Eu v-am spus ca sunt o fata faina si pozitiva mereu, dar voi nu m-ati crezut. 🙂 @raduvalcan

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Care este cel mai frumos moment al zilei, la care dacă vă gândiți acum cu ochii închiși, vă stârnește un zâmbet?

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: